Pneumatiky Dunlop Geomax MX53 vyhlášeny za Výrobek roku

CROSS Magazin vyhlásil pneumatiky Dunlop Geomax MX53 za „Výrobek roku“

  • Pneumatiky přesvědčily znalce časopisu CROSS Magazin svou univerzálností a dlouhou životností
  • Geomax MX53 nabízejí offroadové vlastnosti ve středně tvrdém až tvrdém terénu
  • Byly vyvinuty v MXGP a mistrovství superkrosů


Časopis CROSS Magazin udělil pneumatikám Dunlop Geomax MX53 ocenění „Výrobek roku“. Po rozsáhlém testování je motokrosovým pneumatikám udělili za širokou škálu jejich užitných vlastností a dlouhou životnost.



Ve vydání z ledna 2021 vyhlásil CROSS Magazin pneumatiky Geomax MX53 za „výrobek roku" 2020 s odůvodněním, že rozsah jejich užitných vlastností pro motokros na středně tvrdém až tvrdém terénu a životnost, kterou prokázaly různých testech, nejenže představují pokrok ve srovnání s předchozí generací Geomax MX52, ale jsou vynikající samy o sobě.

Dunlop s pneumatikami Geomax MX53 „dokázal dále zlepšit výrobek, který se osvědčil a po němž je velká poptávka,“ uvedl CROSS Magazin. „Předchozí generace pneumatik Geomax MX52, byla nejoblíbenější volbou mnoha různých zákazníků, protože nabízí velmi dobrý kompromis mezi užitnými vlastnostmi a dlouhou životností.“



Ve srovnání s předchozí generací mají nové Geomax MX53 ještě širší rozsah použití a nabízejí lepší ovladatelnost, lepší brzdné vlastnosti a zpětnou vazbu. Na experty časopisu CROSS Magazin všechny tyto vlastnosti velice zapůsobily, a zvláště upozornili na „nejlepší možný kompromis“ mezi přilnavostí a životností pneumatik.Geomax MX53 jsme prověřovali na různých trasách a v dlouhé řadě různých testů a podle našeho názoru jsou velmi blízko žádoucí rovnováze [mezi přilnavostí a životností],“ napsali.

MX53 jsou klíčovou součástí řady motokrosových pneumatik Geomax a byly speciálně navrženy jako její střední segment pro použití na středně tvrdém až tvrdém terénu. Řada Dunlop Geomax dále zahrnuje pneumatiky MX12 pro jízdu na písku a v blátě a vysoce ceněné MX33 určené pro měkký až středně tvrdý terén. Celé rodině pneumatik Geomax důvěřují jak přední výrobci, kteří ji používají jako originální výbavu svých motocyklů, tak vítězní jezdci a týmy v mistrovstvích jako je FIM Mistrovství světa v motokrosu (MXGP) a Monster Energy Supercross.

Luca Davide Andreoni, marketingový manažer společnosti Dunlop Motorcycle Europe: „Při testování nových MX53 s našimi jezdci jsme si uvědomili, jak se plodem našeho úsilí v oblasti výzkumu a vývoje a zkušeností stal skutečně vyvážený produkt jak pro závodníky, tak pro amatérské jezdce. Na odborníky časopisu CROSS Magazin evidentně velice zapůsobil ještě širší rozsah možného použití než u předchozí generace a rovnováha mezi užitnými vlastnostmi a dlouhou životností. Jsme velmi hrdí na to, že nám udělili ocenění Výrobek roku.

Objednejte si Dunlop Geomax MX53 dnes