MUTANT - První crossover pneumatika na světě


Objevte crossover pneumatiku

Dunlop Mutant je první crossover pneumatika na světě - může se pochlubit ovladatelností na úrovni hypersportu, přilnavostí co nejblíže k závodním mokrým podmínkám a jednou z nejlepších cestovních výdrží od Dunlop. Perfektní pro vášnivé jezdce, kteří chtějí jen jezdit - na všech silnicích, za všech podmínek, po celý rok.

Zjistit více ➡


Podmaňte si všechny podmínky

Technologie použitá pro pneumatiku Mutant dává jezdcům jistotu, že zvládnou všechy podmínky po celý rok. Oxid křemičitý s vysokou povrchovou plochou a 4 Season technologií znamenají, že Crossover pneumatika poskytuje výjimečnou přilnavost na mokré i studené vozovce. Takže si mohou být jisti, že Mutant je bezpečný - bez ohledu na počasí.

Zjistit více ➡


Prozkoumejte všechny vozovky

Unikátní vzor běhounu Mutant kombinuje to nejlepší ze všech světů - s využitím prvků z mokrých závodních pneumatik, pneumatik Supermoto a Dirt Track. To znamená, že jezdci mohou jít dále díky nejmodernější směsi s pláštěm Rayon Ply. To poskytuje krátkou dobu zahřátí a zvýšenou odolnost - pro vynikající schopnosti a vynikající kilometrový výkon.

Zjistit více ➡


Pro širokou škálu motorek

Mutant lze nasadit na širokou škálu motocyklů - od rychle rostoucího segmentu crossoverů, adventure motorek, roadsterů, skramblerů a supermoto - až po výkonnější motocykly. Dynamic Front Formula poskytuje Hypersportu ovladatelnost a optimalizovanou stabilitu při vysokých rychlostech - technologie Multi-Tread (MT) přináší lepší boční přilnavost v zatáčkách.

Objednat Mutant dnes ➡