Brad Freeman vyhrává 2. den na GP endura Švédska.

Brad Freeman vyhrává 2. den na GP endura Švédska. Nádherná vítězství pro Davide Guarneriho a Andrea Verona ve třídě E1. METZELER také získal pódia a vítězství ve třídách E2, E3, Junior a Youth.

V Skovde se konala GP Švédska a METZELER ovládl čtvrtou GP sezóny s Davide Guarnerim, Andreou Veronou, Bradem Freemanem a Albinem Norrbinem. Ve třídě Junior byl Jed Etchells opět na stupních vítězů.

Skovde (Švédsko), 25. července 2021 - Čtvrté kolo mistrovství světa „FIM Enduro World Championship“ se konalo v Skovde, malém švédském turistickém městečku pár kilometrů od Göteborgu, a Motoclub FMCK vytvořil snadnou trasu se třemi velmi charakteristickými speciálními testy. Cross test proběhl uvnitř kamenolomu a na extrémně tvrdém podkladu s uvolněnými kameny. Extreme byl s méně tvrdým podkladem než Cross umístěn podél sjezdovky a Enduro test se odehrával na písečné půdě se speciálními částmi umístěnými v lese.

Bred Freeman

Vítězné pódium GP Enduro zabrali jezdci METZELER. První příčku obsadil Brad Freeman, jezdec týmu Beta Factory Enduro, následován Andreou Veronou a Davidem Guarnerim.

Oba jezdci METZELER Andrea Verona i Davide Guarneri byli vybaveni METZELER MCE 6 DAYS EXTREME.

Andrea Verona

Ve Švédsku jezdec METZELER Josep Garcia získal první den druhé místo na stupních vítězů třídy E2 a druhý den se stal vítězem. Steve Holcombe (Team Beta Factory Enduro) nebyl schopen zazářit jako obvykle, závodil po zranění nohy a žeber a navzdory silné bolesti dokázal dva soutěžní dny dokončit.

Josep Garcia

Neuvěřitelný začátek sezóny zažil ve Švédsku jezdec METZELER Brad Freeman, který ve Švédsku vyhrál ještě oba dny třídu E3.

Jed Etchells

Ve třídě mladých se Rony Kytonen (Team Honda RedMoto) nezúčastnil kvůli zranění během GP Estonska. Oba dny se na stupních vítězů ve třídě Junior 1 umístil anglický jezdec Jed Etchells (Fantic Darpa Racing Team).

METZELER oslavuje úspěch jezdce Albina Narrbina (Fantic Darpa Racing Team) vedoucího třídu mládeže. Po obou soutěžních dnech se na další pozice dostali také Harry Edmondson (Fantic JET Racing) a Kevin Cristino z týmu Fantic Darpa Racing.

Pódium enduro GP, 2. den

Mistrovství světa FIM EnduroGP se nyní na zhruba dva měsíce zastaví a poté se 9. a 10. října přesune do Zschopau na GP Německa.

Výsledky (jezdci METZELER tučně):

 

Pořadí EnduroGP:

FREEMAN Brad 146 b., GARCIA Josep 124 b., RUPRECHT Will 120 b.

 

Pořadí třídy E1:

VERONA Andrea 152 b., GUARNERI Davide 142 b., BERNARDINI Samuele 109 b.

 

Pořadí třídy E2:

RUPRECHT Will 109 b., GARCIA Josep 104 b., HOLCOMBE Steve 91 b.

 

Pořadí třídy E3:

FREEMAN Brad 160 b., BETRIEU Jaume 134 b., MCCANNEY Daniel 116 b.

 

Pořadí třídy juniorů:

PAVONI Matteo 148 b., MACORITTO Lorenzo 142 b., LE QUERE Leo 99 b.

 

Pořadí třídy mládeže:

NORRBIN Albin 154 b., EDMONDSON Harry 122 b., CRISTINO Kevin 120 b.

V našem e-shopu naleznete velký výběr pneumatik METZELER na Enduro nebo Cross, klikněte zde...