JUST RIDE: Nový slogan značky Dunlop

Just Ride: motocyklové pneumatiky Dunlop se představují novým sloganem

  • Dunlop Motorcycle Europe zavádí novou identitu značky
  • je navržena tak, aby oslovila a inspirovala jezdce v celé Evropě
  • vychází z mimořádných zkušeností a odborných znalostí společnosti Dunlop


Heslo Just Ride symbolizuje pocity svobody, dobrodružství a radosti ze života, které pro jezdce představuje jízda na motorce. Pneumatiky Dunlop nabízejí bezkonkurenční přilnavost a bezpečnost a jezdci si díky nim mohou naplno a bez obav užívat vzrušení z jízdy. Díky vysoké odborné kvalifikaci společnosti Dunlop ve všech segmentech motocyklových pneumatik – od hypersportů přes off-road až po custom motorky a vše mezi tím – by měl nový styl oslovit jezdce všech stylů, schopností a z každého prostředí.



Slogan Just Ride byl vybrán na základě rozsáhlého průzkumu mezi jezdci v celé Evropě. Průzkum prokázal, že jezdci upřednostňují pneumatiky, díky nimž se mohou cítit bezpečně a pod ochranou, a z produkce značky, na níž se mohou za všech okolností spolehnout. Jejich pneumatiky musí být odolné a trvanlivé a musí se vyznačovat vynikající přilnavostí, ať už při rychlé jízdě na okruhu nebo v náročných podmínkách silničního provozu. Heslo „Just Ride“ asociuje výkonnost, rebelství a charisma a současně implikuje pocit bezpečí a ochrany. Jezdci značky Dunlop vědí, že tyto atributy pro její výrobky velmi dobře platí, nová prezentace značky by měla pomoci upevnit prémiový status společnosti Dunlop na celém trhu.



Partnerství společnosti Dunlop se závodníky a významnými závodními týmy je důležitou součástí poselství hesla Just Ride. Technologie, které přispívají k vítězstvím v různých soutěžích, ať už se jedná o motokros, silniční závody, Grand Prix nebo vytrvalostní závody, jsou součástí všech výrobních řad motocyklových pneumatik Dunlop, které tak bezkonkurenční odbornou kvalifikaci značky a její technologie zprostředkovávají všem jezdcům.


Více svobody. Více dobrodružství. Více radosti. Just Ride. Podívejte se na nový film Dunlop a zjistěte více.