METZELER vyhlášen čtenáři časopisu MOTORRAD za „nejlepší značku pneumatik“ již 7. rok v řadě

Značka Metzeler, kterou si vybralo 61,9% čtenářů, kteří se zúčastnili každoročního průzkumu realizovaného vyhlášeným německým časopisem, získala již po jedenácté prestižní ocenění


Motorkáři opět potvrdili METZELER jako nejoblíbenější značku pneumatik. Toto potvrdili čtenáři, kteří se zúčastnili každoročního průzkumu realizovaného prestižním německým časopisem MOTORRAD, který zvolil METZELER jako nejlepší značku roku 2021 v kategorii pneumatik.


Po úspěších ve vydáních z roku 2006, 2008, 2009, 2013, 2015 až do roku 2021, je i letos METZELER opět značkou nastavující laťku pro ostatní značky motocyklových pneumatik, již po jedenácté (a sedmý rok po sobě) za posledních šestnáct vydání.

METZELER SPORTEC M9 RR

Pro provedení průzkumu byli čtenáři MOTORRAD požádáni, aby uvedli, kterou značku pneumatik upřednostňují, a respondenti tak mohli vyjádřit jednu nebo více preferencí. METZELER vyhrál s významným vítězstvím s preferencí 61,9% z 51 000 hlasujících čtenářů.

Konzistence, s jakou značka METZELER dokázala získat toto důležité ocenění, je ukázkou popularity a úcty, které se značka těší mezi evropskými a mezinárodními motorkáři, a potvrzením komplexního a nepřetržitého výzkumu a vývoje prováděného na produktech, které zůstavají na vrcholcích svých kategorií.

Důkazem této neustálé práce jsou vedle uznání za „nejlepší značku“ německými čtenáři a motorkáři také vítězství, kterých dosáhly produkty METZELER ve srovnávacích testech pořádaných hlavními evropskými publikacemi. Patří mezi ně triumf ROADTEC ™ 01 SE při jeho debutu na trhu, ve srovnávacím programu pořádaném britskými časopisy RiDE a MCN, a v poslední době i udělení titulu „VÍTĚZ TESTU“ v testu MOTORRAD sportovních pneumatik.

METZELER ROADTEC 01 SE