Nové modely Indian Motorcycle jsou vybaveny pneumatikami METZELER

METZELER CRUISETEC ™ se stanou originálními pneumatikami motorek Indian Roadmaster, Challenger, Chieftain, Springfield a Vintage. METZELER SPORTEC ™ M9 RR bude z výroby obouván na nový Indian FTR.

Od první spolupráce mezi německou značkou pneumatik a legendárním americkým výrobcem motocyklů v roce 2019 se partnerství značek dále úspěšně rozvíjí. Značka METZELER byla vybrána jako výhradní dodavatel pro výkonný cestovní model 2020 Indian Challenger. Byl to mimořádně úspěšný projekt, a to díky společné práci dvou značek, které sdílejí stejnou filozofii špičkové kvality a zároveň usilují o nejvyšší úroveň výkonu v souladu s nejnáročnějšími standardy kvality.

2021 Indian Challenger Dark Horse


Od té chvíle se technická spolupráce mezi dvěma historickými značkami dále posiluje a do dnešního dne se rozšířila na další důležité modely amerického výrobce. Od roku 2021 bude pneumatikami METZELER vybaven nejen Indian Challenger, ale i zcela nový Indian FTR, který byl nedávno představen fanouškům po celém světě, a další ikonické modely od první americké motocyklové společnosti, jako je Indian Roadmaster, Chieftain, Springfield a Vintage.

2021 Indian Springfield

Pro Indian FTR, včetně verzí FTR S a FTR R Carbon, byly jako originální výbava vybrány pneumatiky METZELER SPORTEC ™ M9 RR, v rozměru 120/70 ZR 17 vpředu a 180/55 ZR 17 vzadu. Nový model 2022 FTR, který čerpá inspiraci z amerického závodního motocyklu Flat Track, FTR750, je vzrušující motorka, která kombinuje styl a výkon, ideální jak pro víkendové výlety, tak pro každodenní použití. FTR nabízí neuvěřitelnou sílu a zároveň, částečně díky hbitosti původních pneumatik SPORTEC ™ M9 RR, mimořádnou ovladatelnost. Výkonný motor V-Twin 1203 ccm, o výkonu 120 koní, 117,9 Nm, přesně dodává sílu, která je bezpečně přenášena na zem pomocí pneumatik SPORTEC ™ M9 RR.

2022 FTR R Carbon

Metzeler Sportec M9 RR


SPORTEC ™ M9 RR nejlepším způsobem kombinuje všestrannost typickou pro každodenní použití, zkušenosti značky v silničních závodech
 a využívá nejnovější technologické pokroky v oblasti výzkumu a vývoje německé značky. SPORTEC ™ M9 RR byl navržen především pro majitele supersportů a sportovních naháčů - Vhodné pro každodenní použití do města i mimo něj. Motorkáři, kteří hledají potěšení z jízdy a sportovní výkon i na mokru, potřebují sportovní pneumatiku, která poskytuje přesnou a bezpečnou zpětnou vazbu a zároveň si bude moci užít výkon svého motocyklu při plné kapacitě.

Prohlídněte si naši nabídku této pneumatiky zde.

2022 FTR

METZELER CRUISETEC ™ byl vybrán jako pneumatika původního vybavení pro několik modelů v rámci portfolia cestovních a turistických vozů Indian Motorcycle, včetně modelů Challenger, Roadmaster, Chieftain, Springfield a Vintage, také ve verzích Limited a Dark Horse.

2021 Indian Chieftain Limited

Metzeler Cruisetec

METZELER CRUISETEC ™ je navržen tak, aby nabídl řidičům Power Cruiserů, custom a touring motocyklů pneumatiku více zaměřenou na výkon než ostatní v dosavadním segmentu. CRUISETEC ™ byl vyvinut, aby využil potenciál plného výkonu těchto těžkých a výkonných motocyklů díky vysoké úrovni přilnavosti i za mokra, revoluční ovladatelnosti a strukturálním charakteristikám zaměřeným na potěšení z jízdy díky jejich stabilitě a přesnosti.

Podívejte se na naši nabídku Metzeler Cruisetec zde.