NOVINKA V NAŠEM E-SHOPU: „MOUSSE“ - („pěna“ francouzký výraz pro pěnu)

NOVINKA V NAŠEM E-SHOPU: „MOUSSE“ - („pěna“ francouzký výraz pro pěnu)

MOUSSE NEMŮŽETE JÍST, ALE STEJNĚ JE DELIKÁTNÍ :-) KONEC ŽERTOVÁNÍ, NAŠE MOUSSE NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S DOBŘE ZNÁMOU „MOUSSE AU CHOCOLAT“ (čokoládová pěna). NĚKDO SE PĚNY MŮŽE BÁT A NEVÍ, K ČEMU JE SKUTEČNĚ DOBRÁ, JAK BY MĚLA BÝT POUŽÍVÁNA, UDRŽOVÁNA A OŠETŘOVÁNA A TAK BYCHOM VÁM JI CHTĚLI NYNÍ PŘEDSTAVIT.

Jednoduše řečeno MOUSSE nahrazuje duši v pneumatice a nabízí vám bezpečnou ochranu před defektem. Pěna samozřejmě není nezničitelná, ale vydrží hodně. Ne nadarmo téměř všichni špičkoví světoví enduro jezdci důvěřují X-GRIP Mousse. Proto je její používání mezi hobby jezdci stále oblíbenější. Její výhody jsou zřejmé díky její odolnosti vůči defektu a se správnou směsí je zajištěna maximální přilnavost. Bez ohledu na to, zda jste v poušti Afriky nebo v rumunském lese, s X-GRIP Mousse jste na bezpečné straně. Nabídka X-GRIP Mousse je k dispozici v různých velikostech pro motokros, enduro a také v dětských velikostech. Velmi měkká směs pro extrémní enduro kola produktové řady. 

Naše nabídka

PÉČE A MANIPULACE

Jak již bylo řečeno, Mousse je velmi robustní, ale není nezničitelná. Abyste mohli na své pěně jezdit co nejdéle, je důležité s ní zacházet správně. Mousse není vhodné uchovávat na slunečním světle nebo vedle topení. Teplo po delší dobu způsobuje obrovské poškození pěny. Doporučujeme Mousse řádně namazat gelem X-GRIP MOUSSE GEL, aby se minimalizovalo tření o pneumatiku. Pokud je Mousse v pneumatice delší dobu, měla by být kola před prvním použitím pootočena, protože postupem času se celý Mousse gel shromažďuje na dně pneumatiky a není po celém povrchu Mousse. Životnost Mousse nezávisí pouze na péči. Profesionálové používají tyto velké koblihy stejně rychle jako jejich pneumatiky, což u některých hobby jezdců trvá roky. To znamená, že když je pěna vystavena extrémnímu zatížení, například při závodech, také se rychleji opotřebovává. To je samozřejmě případ všech materiálů.  

Gely pro Mousse

PNEUMATIKY A MOUSSE 

Něco velmi důležitého, co se bohužel často ignoruje! Pneumatiky se stejnými rozměry, ale od různých značek nebo dokonce modelů, mají obvykle jiný vnitřní objem. Nelze tedy říci, že např. pěna 90/90-21 se vejde do pneumatiky 90/90-21. U každé Mousse je připojena tabulka s nejběžnějšími pneumatikami pro lepší orientaci. Samozřejmě Vám také poradíme na našem e-mailu a infolince.